Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kobalt Media Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Refill kituri Inkmate-Korea pentru cartuse imprimante
30 lei
Brand
Refill kit hp , canon, lexmark
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru o imprimanta ce este dotata cu doua cartuse , negru (black) si color (tricolor) va trebui sa folositi doua kituri separate.

Kiturile contin:

- Kit pentru cartusele color (tricolor) - 3 siringi umplute cu 20 ml de culoare fiecare, Magenta (Rosu) ,Yellow (Galben), Cyan (Albastru)

- O pereche de manusi de unica folosinta.

- Dispozitiv de gaurire (burghiu) pentru cartusele ce necesita aceasta operatie

- Dispozitiv de desfundare (Lacasul unde se introduce cartusul dupa reincarcare)

- Instructiuni de folosire atat in limba romana cat si in engleza cu poze demostrative.

- Kit pentru cartusul negru (black) se diferentieaza fata de kitul color prin cele doua siringi umplute cu 20 ml fiecare doar de culoare neagra.

- Kiturile difera de la un cartus la altul de aceia va rog sa specificati numarul cartusului precum si tipul imprimantei dumneavoastra.

- Kiturile sunt fabricate in Korea au valabilitate 3 ani si sunt concepute in asa fel incat sa indeplineasca criteriile de calitate ale cartuselor ce functioneaza cu cerneala originala OEM

- Kitul complet de refil pentru cartusele color (tricolor) si negru (black), contine cerneala suficienta pentru 3-4 incarcari in functie de capacitatea cartusului dumneavoastra - monstra (cartusul ce vine impreuna cu imprimanta la cumparare si este de capacitate mica) sau xl (cartus de capacitate mare pe care il achizitioanati din magazinele de specialitate)
Livrare in toata tara cu posta romana - taxa suportata de catre client.
Din Gura in Gura