Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kobalt Media Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Solutie de desfundat cartusele
15 lei
Brand
100 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Solutia de desfundat cartuse-este o solutie speciala de desfundat duzele cartusului (o sita mica ce este atasata in capul de printare al cartusului)
este utilizata pentru curatarea cartuselor si desfundarea cartuselor ce au stat foarte mult fara sa fie folosite.

Utilizare: pt cartusele color ce nu au fost folosite un timp indelungat,turnati intr-un recipient putina solutie si lasati cartusul color cu capul de printare in respectivul recipient, in asa fel incat sa acopere tot capul de printare, se lasa peste seara pana a doua zi.

PT CARTUSELE BLACK, SE PROCEDEAZA LAFEL. ACEASTA SOLUTIE TINE IN VIATA CARTUSELE DUMNEAVOASTRA PE O DURATA MULT MAI INDELUNGATA REINCARCARI.

PUTETI REINCARCA CARTUSELE DUMNEAVOASTRA DE 50 DE ORI,DOAR LE SCOATETI DIN IMPRIMANTA ODATA LA O SAPTAMANA SI ADAUGATI O PELICULA DE SOLUTIE PE CAPUL DE PRINTARE, TIMP DE 2 MINUTE, APOI STERGETI CU O BUCATA DE HATRTIE SI LE BAGATI DIN NOU IN IMPRIMANTA.
CERNEALA INK-MATE IN STICLE -100ml-500ml-1000ml.

Avem cerneala pentru toate tipurile de cartuse inkjet -Hp, Canon, Lexmark, Brother.

Cerneala difera de la o marca a cartusului la alta, de aceia va rog sa imi specificati nr cartusului si tipul imprimantei dumneavoastra.

Sticlele sunt sigilate, cerneala este fabricata in korea si este de calitate superioara garantata de un mare producator, certificata iso, valabilitate 3 ani, Pentru cantitati mari se fac reduceri.

ATENTIE LA MARCA PRODUSULUI, ACEST PRODUS ESTE MARCA INK-MATE UN MARE PRODUCATOR CUNOSCUT IN INTREAGA LUME.
Distribuim in toata tara prin posta sau curier,taxa suportata de client.

Livrarea pentru Bucuresti se face la sediul nostru, sau la sediu, la domiciliul dumneavoastra prin curierat-taxa 10 ron.

Va stau la dispozitie cu toate neclaritatile privind licitatia mea si pentru produse asimilare va rog urmariti si celelalte licitatii postate de mine.
Din Gura in Gura